Monday, November 15, 2010

Hello 2010


I'M BACK!



Alhamdullilah, masih lagi berpijak di bumi yang nyata. Sumpah lama gila dah tak update blog. Banyak benda dah berubah. Haha. dunia sangat kelakar. Now baru je habiskan diploma. Tuhan je tahu betapa seksa nak habiskan study. i mean untuk orang2 mcm i yang suka fun fun fun aja. If ada rezeki nak sambung degree. soalannya, bolehkah saya? haha. Insya Allah.
Banyak sangaaaaat nak cerita, tapi iyelah dah lama sangat kan. Ohh ya, salam takziah buat family Aunty sham atas kembalinya Uncle Rahman ke Rahmatullah.
Semoga rohnya dicucuri rahmat.
*Amin*

0 comments: