Saturday, May 16, 2009

Mummy and Sissy!






Jalan Jalan Cari Makan








Weekend balik rumah macam biasa. So this weekend i spend all the time with my family.
Saturday keluar dengan my mummy and my crazy sista, Sufia. pffft. gilaa menyampah keluar dengan dia nasib dia yang support semua. Hee. Selalu bagi pocket money. hahaa. So kitaorang pergi Sunway Pyramid bertiga sahaja. Tak ada beli apa pun sangat just jalan jalan je cuci mata. kitaorang sampai mesti cari makan. Perut Naga. Hee. So makan dekat Sunshi King. My mum sangat jahat taw. Dia cakap tak lapar sangat and nak share dengan i at last dia makan semua. adoii. Tapi tak kesah pun sebab i dah makan banyak jugak. Ada sale nail polish kat TheFaceShop so i belilah sikit. Colour blue,white and pink. Beshh sangat. tahu kenapa? Sufia bayar :D . Then pergi Forever21 i beli t-shirt jela. Tengah kopak tak dapat beli pape. kesian kann :( . My sissy belikan my mum shawl. alaa yang macam anti israil tuh. Lepas dah penat kitaorang pun balik lahh. even penat pun tapi happy dapat spend time dengan diaorang. bukan selalu pun. love you Mummy! Angah too! My beloved Mummy and Me!


Sissy <33

THINGYY!

2 comments:

AbdulWaheeD said...

umak ai...
maln berpinggan2 x ajalk 2 ekekeke

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ said...

u cantik!
best ae rewang2....=)

btw..
do folow me yeah...

http://owlkieranaa.blogspot.com/

tq~