Saturday, May 16, 2009

Kipas Kipas Encik Su

Baik Punya Bodek!


Hahaha. even dah bodek en.su pon jangan mimpilah dia nak bagi carrymark lebih or bagi tips untuk final. Yang dapat dia bagi buku tebal suruh baca. Babeng betul orang tua nih. Menyirap jelah! Time final datang tengok apa kitaorang buat. Memang silap ahh. Hee. Paper i penuh jek sampai Naddy kat belakang dah cuak. Dalam hati " Gila hebat syika buat Coding".
Padahal i merapu aje asal boleh. Manatahu dapat markah kesian kan? heee. Moral of the story, Next time kipas bagi baik punya, tak boleh pancing orang tua nih pulak.






















Setebal nih nak baca untuk final?
Memang TAK lahh!

2 comments:

sicKo^ said...

uikk.. buat coding.. amik IT ker?

Rashid said...

salam
uiss tebalnya.. kalah prof.. hehe