Saturday, May 16, 2009

Mummy and Sissy!






Jalan Jalan Cari Makan








Weekend balik rumah macam biasa. So this weekend i spend all the time with my family.
Saturday keluar dengan my mummy and my crazy sista, Sufia. pffft. gilaa menyampah keluar dengan dia nasib dia yang support semua. Hee. Selalu bagi pocket money. hahaa. So kitaorang pergi Sunway Pyramid bertiga sahaja. Tak ada beli apa pun sangat just jalan jalan je cuci mata. kitaorang sampai mesti cari makan. Perut Naga. Hee. So makan dekat Sunshi King. My mum sangat jahat taw. Dia cakap tak lapar sangat and nak share dengan i at last dia makan semua. adoii. Tapi tak kesah pun sebab i dah makan banyak jugak. Ada sale nail polish kat TheFaceShop so i belilah sikit. Colour blue,white and pink. Beshh sangat. tahu kenapa? Sufia bayar :D . Then pergi Forever21 i beli t-shirt jela. Tengah kopak tak dapat beli pape. kesian kann :( . My sissy belikan my mum shawl. alaa yang macam anti israil tuh. Lepas dah penat kitaorang pun balik lahh. even penat pun tapi happy dapat spend time dengan diaorang. bukan selalu pun. love you Mummy! Angah too! My beloved Mummy and Me!


Sissy <33

THINGYY!

Kipas Kipas Encik Su

Baik Punya Bodek!


Hahaha. even dah bodek en.su pon jangan mimpilah dia nak bagi carrymark lebih or bagi tips untuk final. Yang dapat dia bagi buku tebal suruh baca. Babeng betul orang tua nih. Menyirap jelah! Time final datang tengok apa kitaorang buat. Memang silap ahh. Hee. Paper i penuh jek sampai Naddy kat belakang dah cuak. Dalam hati " Gila hebat syika buat Coding".
Padahal i merapu aje asal boleh. Manatahu dapat markah kesian kan? heee. Moral of the story, Next time kipas bagi baik punya, tak boleh pancing orang tua nih pulak.






















Setebal nih nak baca untuk final?
Memang TAK lahh!