Monday, April 6, 2009

Dunia Begitu Kejam

FINAL EXAM!! HEADACHE!!

















Sumpah! Lama gila dah tak update blog. sangat busy dengan final exam. Rasa nak menangis sangat sangat. Dah struggle gila untuk final tapi banyak yang tak dapat buat. Takut sangat result teruk. Matilahhh! Lagi lagi Java. Time paper pagi tuh otak dah blurr sgt plus mengantuk Ya Rabbi sebab semalamnya paper Database. Memang tak puas hati langsung dengan jadual exam sem nih. tak ada gap langsung. Harini Database, Besok pagi Java, Besok pagi HCI terus petang pulak HTML then Hardware. Tak mati ke?? Dahlah carrymark semua subject belum lulus pun. Teruk betul lah. Lecturer langsung tak bagi tips. Dunia begitu kejam!! Nasib awal awal dah bagitahu kat parents i yang sem nih i memang tak boeh blah. So memang tak dapatlah handphone baru yang my dad janji nak belikan if pointer i 3 keatas. whaaa!! Tak kisahlah. Sem depan ada lagi. Final Sem! Hahaaa. Lagi Mati dengan project!