Thursday, March 12, 2009

Yanndra Confession:

7 Things I Hate About You.



I dah buat kajian tentang i yang roomate baru i iaitu Yanndra apa yang dia tak suka.
Haha. Agak funny jugaklah reason dia sebab i paksa dia cakap apa yang dia tak suka.


Yanndra says:





















1. Ini Syika tampal dekat depan pintu bilik kita. Yannkan roomate baru syika tapi picture nih lama tak tukar tukar lagi. Syika nih jahatkan?
























2. Haa. Ini pulak rules yang syika buat untuk bilik kita. Yann baca macam nak tergelak sebab rasa macam jadi roomate budak skema pulak.























3. Syika ada baaanyaakk jeans dalam wardrobe tapi kenapa syika suka pakai seluar koyak koyak pergi class? Syika budget syika rockstar ke?























4. Inilah katil spring Ikea syika yang bising tiap tiap malam. Bila syika tukar posisi aja pasti bunyi spring sampai yann terjaga dari tidur.


















5. Suka betul menghadap laptop syika lama lama. Lepas tuh syika bising sakit kepala. Syika memang degil. Laptop je cantik tapi ternak virus.

















6. Purse nih berhantu. Pagi pagi syika bangun terus bukak purse kira duit. Tiap tiap pagi. Belum kira syiling lagi. Ahhh. Bisinggg.



















7. Ini paling latest lah. Syika baru beli ikan laga nama Hugo konon. Yann rasa macam nama perfune 'Hugo Boss'. Suka cakap sorang sorang dengan ikan tuh dan bising paksa ikan tuh makan. Syika, Syika dah gila ke?Isshhh. Syika memang suka sangat bising dalam bilik. Benci yann tengok okay?



Kesimpulannya:
Biarlah nak bising banyak mana pun. I tak kisah nak cakap apa. Bweekk!

Yanndra says:
Alaa, kata suruh cakap. Neway, yann tak kisah pun syika macamana pun.
kita kawankan :)
<33>

0 comments: