Friday, March 6, 2009

Waterfall Darla

DEAR DIARY,



Disebabkan cuaca yang sangat panas, pada hari jumaat yang lepas selepas habis
kuliah, pffft. why am very d'skema? whatever!kami satu rumah tak semua lah.
dat time fiza tak ada.
kak wa,Me,munzyra,naddy,wawa and yanndra dah excited gila ni nak pergi waterfall.
adoi. zis is my 1st time pergi waterfall dengan kawan kawan. gila batak kan.
I remembered it was almost hmmm.. seven or eight years ago i pergi with my family.
kindda miss it so much! so, kesemua kami ada 6orang naik satu kereta.
just imagine antara kami yang besar and buncet ni duduk berhimpit himpit.
tak kisah sangatlah janji sampai ke destinasi kan. kitaorang bertolak dlm pukul 1 pm macamtu
laa tatkala kaum adam lagi berkejar kejar
ke masjid menunaikan solat jumaat. hehee. buruk perangai kitaorang.
agak lama jugaklah terhimpit dalam kereta nak sampai. Nasib kak wa bawak kereta ala ala
driver formula 1, Fernando Alonso. She's a hell driver. kecut perut jugak la dibuatnya.
1hour later:
fuhh! gila lega dah keluar kereta, kaki pun dah kejang nih.
kitaorang pun terus terjun nak mandi.
The water is gloriously cold and so s
o refreshing.
Aaaaah! It was good!






















Here is me and my beloved roomate yanndra


















We had so much fun mandi together kat waterfall ni.
my sweet memories with them.


















Di petrol station Petronas on our way back to unisel.
look at our face yang tired but fun gila.


0 comments: