Monday, March 30, 2009

Waterfall Darla Part 2


Waterfall Again?


PART 2










































Macam tak percaya aja yang kak Wa ajak lagi kitaorang pergi mandi dekat
air terjun Genting. Tapi kali nih kitaorang tak perlu berhimpit himpit sebab
budak rumah kitaorang yang pergi hanya 4orang sahaja. Just me, Naddy, Munzyra
and kak Wa. Sedih aja rasa Wawa dah tak ada dekat rumah kitaorang sebab dia
tengah praktikal sekarang. Fiza pulak tak balik balik lagi, and Yanndra pulak taknak
ikut sebab bf dia tak bagi. Apalah. Risau sangat dia kot. Tapi kak Wa
cakap ada lagi 1 kereta, kawan kawan dia nak ikut. Alaa cincai ajelah. Tak kisah pun.
Sepanjang perjalanan masing masing melayan perasaan aja. hahaa. jiwang aja semua.
Munzyra pun diam aja sebab dia baru baik fever. Alhamdulillah.
Kali nih a bit boring sebab kawan kak Wa banyak songeh nak singgah beli itulah inilah.
Kitaorang mandi pun buat hal sendiri aja. Kitaorang mandi dekat yang sama jugak.
Tak ada perubahan. Hmmm.Heyy ada satu aja yang berubah. Ada pulak kayu kat antara dua batu. Besh besh! Kitaorang mandi pun tak lama mana cuz tak tahulah tiba tiba ada aja group lain
yang mandi kat area kitaorang mandi. Rasa macam annoying aja then terus tukar baju and
trus balik unisel. taknak miss tengok Spa Q. wat a doohh.















Happy Hour.

























Dah siap siap untuk pulang. Bye bye Waterfall.

0 comments: