Friday, March 6, 2009

Mid Semester Break! wat a dooh!



HELL HOO CRAZY!



Semester break yang sangat membosankan. That day dahla fever dan flu yang sangat teruk.
pfft. Seriously tak suka gila bila flu. suara pun sengau macam itik yang tersepit. wtf.
but, Alhamdulillah i'm getting better and better now. Syukur sangat.
bff ayu (my best friend masa kitaorang sama sama buat pre art and design kat Uitm Malacca dulu)
pulak ada event dekat sarawak so cuti nih bosan sebab tak dapat hangout dengan dia,
tak dapat bershopping shopping sambil bergossip. sangat bosanlah.
Tapi kepala pening memikirkan banyak sangat assignment yang tak siap.
Lepas habis cuti ni sure kena submit. Ditambah lagi dengan mid term SQL dan HCI
lepas cuti nih. ishh. mati laa i. Sempat ke nak buat revision nih.
Dalam masa yang dah suntuk nih, ms. Syika ni sempat lagi menyanyi nyanyi di cermin,
membaca seventeen dan cleo, ohh tengok tv lagi. bukak 
'E' news, tengok
America's next top model dan still merungut banyak lagi yang tak study d
an nak mula study
dari chapter berapa.hehee. ini macam orang pun ada kan.




Muka yang teliti membaca buku. i tengah focus nih nak baca buku .
siap dengan speck mata nerd main main yang i beli time form 5 lagi.



Ishh. dahsyatkan i baca buku sampai mengetap bibir. betul betul punya gila study nih.
mesti happy hati mummy i tengok i rajin study and focus macamni.
pstt. i tak shower agy lorh. stinky pthui.



hahaa. kantoi mata focus baca seventeen dan cleo la. bukan SQL or HCI.
pimples kat forehead i dah berderet acah acah pressure nak jawab mid term.



Still ada beberapa hari saja lagi untuk focus study SQL dan HCI.
So terpaksalah stay up sampai ke pagi,buat air kopi yang hitam pekat minum 
untuk tahan mata dari mengantuk. blueks. kopi tak sedap laa dan juga
minum red bull penambah tenaga konon kononlah.
tapi..
Bolehkah masuk ke kepala otak apa yang i dah study nanti?
Mampukah menahan godaan syaitan supaya tutupkan saja mata dan berbaring di katil spring Ikea i
sambil memeluk Booboo?
Bolehkah menolak pelawaan yanndra dan naddy untuk tengok tv bersama sama?
Syika sayang,rumah kitakan dah pasang astro. (yanndra slalu cakap macamni)
Ahh. Tidakk! i kena fight study bila dah balik uni nanti. i tidak mahu seperti foto dibawah:




Berbaring di katil spring Ikea sambil memeluk Booboo dan tertidur sehingga wujudnya peta dunia.
bila jawab mid term nanti, terpinga pinga kantoi blur. result pun haprak. 
katakan TAKNAK kepada Katil spring Ikea dan Booboo!




0 comments: