Thursday, March 12, 2009

Transformasi

How Do I Look?


I sangat pelik taw. tiba tiba saja i teringin sangat nak try pakai tudung.
dekat my uni ramai betul pakai selendang pastu lilit lilit buat tudung.
i dengan gilanya pergi kedai dengan my mum cari tudung tuh.
ohh ya, FYI, my mum dulu free hair, after birthday dia dec last year, dia terus azam
pakai tudung. Alhamdulillah sebab dia dah berubah :)
I belum berubah tapi niat tuh dah ada. maybe after i gettin marrge baru i pakai tudung
who knws kan. hahaa malulah cerita apa.
so i dah try menghadap depan cermin untuk pakai tudung.

how do i look? hmm. i rasa janggal sebab i tak pernah pakai macamni.



i belum reti pakai tudung nih betul betul. kelakar sangat takk?
hope so takk lah. ghee.

1 comments:

. : n i s a : . said...

nmpk sweet sgt time ni..hee...suke tgk.