Friday, March 6, 2009

Touch Of Bling By Banana Peel

B a n a n a P e e l
























Today me, my mummy disertakan my nephew, Danish yang imut bang
et and Moony Cheng iaitu pembantu
rumah kami yang terchenta.Beliau mendapat gelaran Moony 'Ch
eng' kerana cheng = cengeng. hehee. 
Berbalik kepada story tadi, we all pagi pagi dah bangun and siap s
iap coz nak pergi sunway pyramid cari selipar jamban. 
oppss! Banana Peel yang i nakkan sangat sangat tuh dari bulan bulan lepa
s sampaikan i dengan dewi tebalkan muka
pergi tanya dekat sorang girl masa kitorg mkn dekat cafe my jam yang sangat mengetuk duit kat unisel,
mana diaorang beli selipar jamban tuh. yang paling kelakar, berebut rebut dengan dewi siapa
yang dapat beli dulu. chilidish betul. hehee.
Actually, dat day mase V'day dah cuba pergi cari selipar jamban tuh dengan bf i yg jahat macam 
firaun dekat Sunway Pyramid dan juga Mid Valley. 
Ada ke patut dia cakap 'macam sial je selipar ni syg'. isshhh.
tak patut! tak patut! selipar jamban kegeraman ramai.ehh cor
rection kegemaran ramai.
pfft. such a jerk! but yang lebih mendisappointedkan i (sorry i'm very the rojak mamak) 
bila yang tinggal kat situ hanyalah size 8 dan 9 di kedua dua tempat ter
sebut.
So, bila harini pergi Sunway, kakak tuh cakap 'size 6 habisla dik'. adoii i kecewa lagi.
buat penat je bangun pagi pagi. tak ada mood laa.
Then my mummy cakap, 'why dont we go to Mid? manatahu kat situ ada kan'.
Bila dah sampai sana, i cuba acah acah relaks buat muka cool gila, 
padahal mengharap sangat selipar tuh ada. please.. please..
then aunty kat situ tanya 'you nak size berapa?'
'i pakai size 6'. jeng.. jeng.. jeng..
then?? Ada ke tak eyy selipar tuh??
Akhirnya sempurna, penantianku selama ini sudah berakhir. duhh.
since when pulak i pandai bermadah dengar lagu jiwang rock kapak nih?
(kenyit mata kat yanndra). yann, i know you're 
reading this :P. *blink* *blink* hehee.
i dapat jugak selipar jamban idaman hati. Itu pun last pair taw. Just my luck.
Thanks mummy for ze Banana Peel. 

                 Mari Beli selipar jamban kesukaan ramai. bag taruk selipar di bagi free sahaja.
bag yang macam laundry bag but wif diff size.lol.


Selipar jamban berharga Rm69.90sen. membazir duit je beli selipar ni.
tapi boleh mengelakkan kaki basah bila hujan dan terkena lecak.


Even kaki i tak cantik,i tak kisah sangatlah janji nak jugak jadi model untuk 
promotekan selipar jamban i ni.


Touch Of Bling by Banana Peel.Selipar jamban ala ala wedges yang
cantik, menarik, boleh dipakai dimana mana sahaja.

0 comments: