Monday, March 30, 2009

Scha With A Big Stomach


I ' m G e t t i n g f a t !






















Heyyy Hooo. After tengok picture picture i mandi dekat waterfall that day barulah i perasan yang stomach i makin buncit. I dah try untuk diet sebulan lepas, Adalah nampak perubahan
a bit ajelah tapi sekarang dah tak tahanlah nak diet. Asyik nak makan aja. I loovee Mc'Donald so much! Especially Chicken Nugget, Chicken Porridge, Fries, Oreo McFlurry and lots.Marvelous! Cakap macam nih pun i dah terliur nak makan you know. Memang tak dapat nak turunkan berat badan i nih. Aiyoo. Dahlah tak exercise langsung, makan and tido aja yang i buat.. Brapa tahun akan datang tak tahulah macamane rupa i. So start dari sekarang i kena betul betul ubah supaya kurangkan makan fastfood, yang oily semualah. And banyakkan minum mineral water. Week! Tak suka mineral water! Nomore Mc'D! i try fight untuk kelihatan normal semula. Huuuh. because makin gemuk, size Jeans and baju pun dah berubah. Tak boleh nak pakai yang fit. Terimalah kenyataan yang i dah gemok. Oiinnkk!






















OMG! sedap sangat makan banyak banyak.















Hello! Nomore Mc'Donald ogayy.

2 comments:

ASYRAF A said...

yes you are..
haha

faking it said...

gemuk?girl,youre giving the wrong message to every girls who view your blog out there.youre not fat,so stop saying that.nothing is more annoying than when a girl is thin but they keep saying they are fat.get over yourself please.

the only good thing that comes from your post is reduce the fast food intake.