Monday, March 30, 2009

Mataku Nampak Hantu

Scary ke Movie nih?





Last night me,yanndra, munzyra and naddy nak tunjuk beranilah nak tonton cerita Pocong 2
dekat Astro Kirana. Cerita nih dah lama but I never watch this movie before and memang
tak berapa gemar tonton cerita cerita hantu nih. you know why? Sebab i memang penakut
sangat. Tapi baru start cerita nih bukan i sorang yang tutup muka, they all pun sama. aiyoo.
I ingatkan diaorang berani sangat. Hahaa kantoi. Cerita nih tak berapa seram pun tapi banyak
buat kita terkejut aja. I tak berapa faham ending cerita nih and tak logic sangat ending cerita
nih. Huhh. Tapi semua skali nak masuk toilet pun takut bila terbayangkan ada pocong kat sebelah.
Macam biasa i akan paksa Yanndra untuk berdiri depan pintu toilet sebab dah takut sangat.
Bila nak tido pun macam terbayang bayang lagi. Eeee scary sangatlah. Menyesal pulak tonton
cerita tuh dengan diaorang. Buat i jadi lagi lemah semangat and penakut aja.



Starting cerita aja dah tutup mukaa better tak payah tonton ajelah cerita nih.


Ahhhhh! Korang nampak tak pocong dalam toilet tuhhh?


Serious taknak tengok cerita hantu lagi. scaryyyy!


5 comments:

ASYRAF A said...

hahaha..
dengar suara jek..

sha2samin said...

clahai, abes tgk ape je??
hahaha, tgk cite antu kat wayang la..
lg mencabar ;p

AbdulWaheeD said...

wakakakak mcm buat2 takut je 2 hekhek

chip ahoy said...

bgs lg tgk burung hantu klau cmni la gaya nye korang tengok citer hantu..hehe.....

topeX.exe said...

adeh...
klakar jek tgk cite antu..xD