Sunday, March 15, 2009

Home Sweet Home

Lazy Bump.

weekend i balik rumah family i. Home sweet home :) . seronok aja tak payah naik bus sebab family i datang ambil dekat unisel. kalau tak gila teruk naik bus macam naik rollercoaster. Tak percaya jom try. amacam? Balik rumah heaven sebab banyyaaakk foods. Bertambah tambahlah berat badan i. But yang memboringkan i internet slow gilaa. Memang tak boleh nak control marah.
sampai 1 tahap, ahh tutup jela. fad up :D . I just eat and eat and eat.















Gila memang heavenlah i dapat makan strawberry masa balik weekend nih.




















But lagi heaven bila makan strawberry dengan Hershey's Syrup nih.
You guys pun jom makan jugak.


My mum memang baik sangat tahu fav i. Dia dah siap belikan i strawberry dengan Hershey's Chocolate Syrup. Memang heeeveen.nesslah i dekat rumah weekend nih. Gila malas lepak rumah aja Makan Strawberry with Chocolate Syrup and tengok cerita Hana kimi. My sissy beli dekat Malacca dia pergi homestay. So *Hearts Mummy and Sissy*.
I'll tell you later pasal cerita Hana Kimi ogayy!

0 comments: