Monday, March 30, 2009

Evil Doughnut


Y u m m y ! Y u m m y !


Class Java harini memang pack gila! Dari 8.30am sampai 4.00pm. Next class pulak
Hardware 4.00pm till 7.00pm. Pfftt. Harini pulak 1st time kitaorang duduk belaaakang
skali dalam class. hee. Kenapalah mengantuk sangat bila masuk class Java. A
dakah Lecturer yang mengajar tuh memboringkan? Kitaorang yang pemalas and terlalu lambat nak
pickup? Entahlah. Pening jugak bila fikir kalau tak pass subject nih nak kena repeat pulak.
Lambat pulak nak habis study. Retest pon tak datang, nak harapkan attendand, quiz, assignment and
bonus brapa sangatlah dapat. Takpe takpe, final lambat lagi and still ada time nak study and kena
study hard pada final paper nantilah. Insya Allah :) tapi sekarang nih tak boleh nak focus sebab
kitaorang sibuk kat belakang makan doughnut. heavenlah bila makan kat belakang, Mr.su pun tak nampak.
Even doughnut nih bukanlah Big Apple or J.CO tapi bila dah lapar semua jadi sedaaap sangat sampai
tak perasan bila ada orang yang tengok kita makan dengan gelojoh sangat.
hahaaa. Malukan.


Candid!

11 comments:

HeLL69 said...

fuhhh seramlah pic makan donut tu...

cik syazni said...

sedapnye...huhu~

. : n i s a : . said...

haha..lenkli bwk ns lemak skli..
da kls lame sgt kn..

philoColy said...

wahaa..
sdpny mkn..

f a b u l o u s said...

lapar yek korang. ciannnn.

t.Y.a said...

looks soo yummy..
but like i said..
bile lapar sume sedap..
nice..

ASYRAF A said...

J.CO J.CO J.CO J.CO J.CO J.CO J.CO J.CO J.CO J.CO J.CO J.CO J.CO J.CO J.CO J.CO J.CO J.CO J.CO J.CO J.CO J.CO J.CO J.CO J.CO J.CO J.CO J.CO J.CO J.CO J.CO J.CO J.CO J.CO J.CO J.CO J.CO J.CO J.CO J.CO J.CO J.CO

ouh..
lapar plak..

FARIE said...

kna report neh..
hehe..

oo~ x sggp daku mau bace entri di bawah tu..
angker doww..

Mahadewaratna_Sari said...

macam sedap je tengok korang makan

nesloais said...

kelas java ker.. public static void main (String args[])

Jihani Azhar said...

uh java. my worst nightmare. :p