Thursday, March 12, 2009

Big Big Girl

GROW UP NADDY :)




















Masa mid semester break haritu birthday housemate i, Naddy. and dia nih classmate i jugak.
I boleh terlupa pulak nak wish birthday dia. teruknya i! dia siap call i cakap sampai hati i tak
ingat birthday dia. adoi. What should i do eyy? Sorry naddy, syika tak sengaja. hee. maafkan eyy. Habis aje mid semester break, i ajak budak budak rumah i belikan cake untuk dia.
Nasib i dah bagi card and present. Lepas aja habis class hardware, i dengan yanndra pergi
Purpe Cafe beli cake. Yealah, mana nak dapat Secret Recipe kat Batang Berjuntai nih.
Sampai rumah pulak, munzrya letak candle banyak banyak.
Kitaorang buat buat tak layan dia sampai dia touching and switch off the light.
"Happy Belated Birthday Naddy". Hehee. eleyy, tahulah sukakan. Sorry tak dapat bagi
cake Secret Recipe, cake nih kira secret rezeki lah ogayy. hahaa!
















Happy Birthday Naddy! Nih aje yang mampu kitaorang bagi.
Student life macam kita nih sengkek betul lah.




















Three of us. Syika, Naddy, Yanndra.
OTK= Oh Tuhan Ku. = OMG= Oh My God.
I'm faaaaat.





















Ini roomate baru i lepas Ainamy masuk hostel.
Her name is Yanndra.


P/s: Naddy, Thanks jadi kawan saya yang baik :D

0 comments: